Maşină de lux furată, găsită la un motrean

În data de 16 ianuarie a.c., orele 16:30, în baza unei solicitări a Biroului Naţional Interpol Roma, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat verificări cu privire la un autoturism care figurează ca fiind sustras. Cu ocazia activităţilor efectuate, poliţiştii au identificat autoturismul în cauză pe raza municipiului Motru, judeţul Gorj, în posesia lui S.V., de 63 ani, din localitate.

Cu ocazia examinării autoturismului s-a stabilit că acesta are seria de identificare modificată, şi care aparţine unui autoturism cu aceeaşi marcă, reclamat ca fiind sustras din municipiul Bucureşti, în cursul anului 2009, care face obiectul  unui dosar penal înregistrat la Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Poliţiştii au procedat la indisponibilizarea autoturismului la sediul I.P.J. Gorj, urmând ca în data de 17.01.2013 să fie informată unitatea de parchet care are în supraveghere cauza pentru a dispune măsuri cu privire la situaţia juridică a autoturismului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: