Mașina directorului Transloc, parcată neregulamentar! Explicația lui Paraschiv!

Legea nu este pentru toată lumea! Este concluzia la care au ajuns câțiva târgujieni după ce au văzut mașina șefului de la Transloc parcată neregulamentar. Revolta oamenilor vine în contextul în care, în ultimele zile, numeroase mașini, parcate în locuri nepermise, au fost ridicate de societatea al cărei director este Mihai Paraschiv. Directorul se apără și spune că mașina a fost acolo mai puțin de 10 minute. Acesta trebuia să lase un document important la primărie.


Mașina, aparținând societății Transloc, a fost fotografiată de un târgujian, iar fotografiile au fost postate pe internet. 

„Mașina Societății Transloc parcată neregulamentar de Mihai Paraschiv. Politia Locală și Serviciu Rutier din cadrul IPJ Gorj, somn ușor! Să vină Societatea Transloc, să ridice mașina lor sau la ei nu exista lege?”, s-a întrebat retoric bărbatul care a realizat fotografiile. 

Postarea a strâns alte comentarii de la cetățeni cărora, la fel, li s-a părut nedreaptă situația.

„Serviciul de ridicări auto este doar pentru cetățeanul simplu, care plătește taxe și impozite, nu și pentru Mihai Paraschiv. Doar nu ați vrea că angajații Transloc să ridice mașina șefului”, este unul dintre mesajele postate de târgujieni pe Facebook.

Directorul Transloc, Mihai Paraschiv, a declarat că mașina a fost parcată neregulamentar pentru ceva minute. „A fost maşina Societăţii Transloc. În dimineaţa respectivă, am avut ceva acţiuni în traseu pentru a face nişte verificări pe anumite trasee, încă de la ora 5 dimineaţa. Datorită aglomeraţiei din jurul orei 8, aproape am întârziat la şedinţa operativă. Am trimis şoferul să meargă să lase un document la Centrul de Informare pentru că era foarte, foarte urgent să îl înregistrăm. A fost o chestiune de câteva minute în care maşina a fost lăsată acolo, până a fost mutată pe un loc de parcare regulamentar. Am lăsat maşina pe zona haşurată din spatele primăriei pentru că nu doream să ajung după începerea şedinţei. După mai puţin de 10 minute, maşina a fost mutată”.

Vizualizări: 2,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: