Maşină furată de pe strada Şişeşti

În data de 02.12.2013, ora 01:56, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112, de un tânăr de 22 ani, din Tg-Jiu, despre faptul că în noaptea de 01/02.12.2013, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce îl avea parcat pe str. Şişeşti din Tg-Jiu, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 2500 lei. În urma verificărilor efectuate, autoturismul sustras a fost identificat de poliţişti în trafic, pe raza municipiului, fiind abandonat de suspecţi care au fugit de la faţa locului. Procedându-se la urmărirea acestora s-a reuşit prinderea şi identificarea lor pe raza municipiului, stabilind că sunt doi tineri de 24 şi 25 ani, ambii din comuna Băleşti. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu, pe parcursul cercetărilor poliţiştii constatând că suspect la comiterea furtului de auto este şi un alt bărbat de 37 ani din Tg-Jiu, care cu complicitatea celor doi tineri din comuna Băleşti ar fi sustras autoturismul.

            Totodată s-a mai stabilit faptul că cei 3 sunt suspecţi şi la comiterea altor două infracţiuni de furt de combustibil din autovehicule, de pe raza mun. Tg-Jiu. Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, s-a efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 37 ani, ocazie cu care s-a ridicat cantitatea de 50 litri de motorină şi alte bunuri asupra cărora există indicii că provin din săvârşirea infracţiunii de furt. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea bărbatului de 37 ani întrucât în prezent acesta se sustrage cercetărilor.

            Urmare a probatoriului administrat poliţiştii au dispus reţinerea celor doi tineri de 24 şi 25 ani pentru 24 ore pe bază de ordonanţă, la data de 02.12.2013, fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, solicitându-se totodată şi arestarea preventivă în lipsă a suspectului de 37 ani. Instanţa de judecată a emis pe numele suspecţilor mandate de arestare pentru o perioadă de 20 , respectiv 30 zile.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: