Marcel Toader a scos în lume o vedetă tv din Gorj

Fostul sportiv Marcel Toader, devenit celebru după divorţul de Gabriela Cristea, a apărut la un eveniment monden însoţit de gorjeanca Mirela Constantin. Tânăra este cântăreaţă de muzică populară şi realizează o emisiune de folclor la o televiziune din Gorj. Cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi Wowbiz, ceea ce i-ar putea asigura gorjencei celebritatea de care are nevoie orice artist.

Paparazzi Wowbiz vorbesc despre o nouă cucerire a afaceristului Marcel Toader, care încearcă să uite de Gabriela Cristea în brațele unei gorjence.  Deși a anunțat că va merge singur la un eveniment din București, în ultimul moment i-a anunțat pe organizatori că va veni însoțit. Toader s-a afișat în public la braț cu o blondă, cântăreață de muzică populară și care, la fel ca fosta soție, încearcă să-și facă o carieră și în televiziune, numai că noua cucerire face acest lucru pe plan local.  Marcel Toader și-a făcut apariția la eveniment cu gorjeanca Mirela Constantin, fostă Tapotă. Tânăra este divorțată, la fel ca bărbatul în compania căruia pare să se simtă foarte bine. Aceasta a renunțat la Ciprian Tapotă după 5 ani de mariaj, dar și la custodia fiului său, fiind  acuzată de fostul soț la un moment dat că o bună bucată de timp nu și-a vizitata copilul.

După divorțul de anul acesta, Mirela Constantin a pozat în ipostaze sexy, iar apoi a decis să apară și pe sticlă. „Joi seara, fostul soț al Gabrielei Cristea, a ieșit în oraș cu o blondă fermecătoare. Ca să o impresioneze și să o dea pe spate, afaceristul a ales să-și ducă partenera la un spectacol, unde spectatorii stau elegant la mese, sunt serviți cu delicatese și au parte și de un show încântător. Se pare că planul său a mers brici, pe parcursul serii blonda devenind din ce în ce mai deschisă și încântată de cum e tratată de partenerul ei galant, care îi acordă toată atenția și îi şușotea vorbe dulci la ureche”, titrează WOWBIZ.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: