Mașină lovită, TIR răsturnat. Un copil și doi bărbați, la spital!

Un accident grav de circulație a avut loc marți, puțin după ora 17.00, pe raza comunei Bâlteni din județul Gorj. Au fost implicate două autovehicule. În urma impactului au rezultat trei victime, conștiente și neîncarcerate, doi bărbați și un copil în vârstă de 4 ani. 

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare, una din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu și una din cadrul Punctului de Lucru Rovinari, precum și trei ambulanțe. 

Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu Jiu.

actualizare: Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 46 de ani, din comuna Turcinești, conducea o autoutilitară cu semiremorcă din direcția Rovinari către Bâlteni, nu ar fi redus viteza și ar fi intrat un coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din comuna Bâlteni, lovindu-l in partea din spate.

"Ultimul autoturism se deplasa în aceeași direcție și urma să efectueze un viraj la stânga. În urma impactului șoferul de 46 de ani si fiul său de 4 ani, care se afla in autoutilitară, precum și cel de-al doilea șofer au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu etilotest, rezultatul fiind negativ", a transmis IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Galerie foto




Vizualizări: 4,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: