Maşină nouă pentru Poliţia Locală Târgu Cărbuneşti

Primăria Târgu Cărbuneşti a achiziţionat un autoturism nou pentru Poliţia Locală din cauză că maşina din dotarea instituţiei necesita reparaţii capitale. Chiar dacă gurile rele contestă această achiziţie, primarul Mazilu spune că  încasează din chirii bani suficienţi cât să nu afecteze bugetul local.

De aproximativ o săptămână, Poliţia Locală Târgu Cărbuneşti are în dotare o maşină nouă. Este vorba despre un autoturism Dacia Logan pe care primăria l-a achiziţionat cu bani în mână. Edilul local spune că achiziţia a fost impusă din cauza faptul că maşina din dotarea Poliţiei Locale se defectase. „Maşina din dotarea Poliţia Locale avea peste 18 ani, iar reparaţia sa ne costa în jur de 10.000 de lei. Aşa că am hotărât să achiziţionăm un autoturism nou întrucât Poliţia Locală are nevoie de o maşină bună pentru a putea interveni mai rapid în caz de evenimente neplăcute pe raza localităţilor componente”, a declarat Mihai Mazilu, primarul de la Târgu Cărbuneşti.

Edilul local a precizat că banii cheltuiţi pentru achiziţionarea autoturismului sunt încasaţi din chirii. „Au existat şi voci care au spus că nu era nevoie de o maşină nouă, însă banii cheltuiţi sunt încasaţi din chirii. Să vă dau câteva exemple: încasăm 50.000 de lei/an din chiria de la Marketul Marigab pe care l-am amenajat într-o fostă centrală de cartier; 40.000 de lei/an ne vin subvenţii de la APIA pentru izlazuri, iar 150.000 de lei ne vin la primărie anual de la chiriaşii ANL”, a precizat primarul Mazilu.

Vizualizări: 444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: