Zeci de locuri de muncă pentru ingineri, în străinătate

Peste 230 de locuri de muncă sunt disponibile pentru gorjenii care vor să lucreze peste hotare. La mare căutare în această perioadă sunt inginerii. Angajatori din ţări precum Danemarca, Norvegia sau Spania au nevoie de această categorie de personal. Salariile oferite de angajatorii străini pot ajunge chiar şi la 40 mii de lire pe an. O parte din aceştia oferă şi cursuri de formare profesională în domeniu.

Spaniolii de la Alten Spain oferă 38 locuri de muncă, personalul fiind necesar pentru filialele din Germania, Olanda şi Marea Britanie. Posturile sunt de inginer, în următoarele specializări: inginer sector farmaceutic, mecatronică, mecanic, industrie, electric, software integrat, pentru sectorul auto şi aeronautic, proiectare utilaje producere cablu (sârmă). Persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare în domeniu şi să cunoască limba engleză foarte bine, să aibă bune abilităţi analitice, flexibilitate şi disponibilitate de a călători o bună parte din timp. Pentru aceste posturi pot opta şi tinerii fără experienţă, dar şi cei cu experienţă în muncă mai mare de 5 ani. Se oferă contracte de muncă pe termen lung iar salariul este negociabil. Angajatorul mai oferă cursuri de formare profesională şi alte beneficii sociale.

Angajatorii din Danemarca oferă cetăţenilor români 12 locuri de muncă de administrator de sistem IT/inginer de reţea şi 12 locuri pentru personal de suport tehnic IT pentru clienţi. Se oferă contract de muncă permanent iar salariul se stabileşte cu angajatorul, conform experienţei. Persoanele interesate trebuie să aibă calificare, experienţă în domeniu, abilităţi în comunicarea cu clienţii şi să cunoască bine limba engleză.

Cei din Norvegia oferă 8 posturi de ingineri în domeniile: analiză structurală, electric, mecanic, inginer şef, siguranţă tehnică, proiectare, manager HSEQ. Se oferă contract de muncă permanent şi un salariu de 50 mii-100 mii lei/an în funcţie de experienţă.

Angajatorii irlandezi caută ingineri români în domeniile: administrator bază de date, programator şi analist programator, pentru proiectare produse software, realizarea de aplicaţii pentru generarea de rapoarte şi analize, creare baze de date, etc. Persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare în domeniu şi să cunoască limba engleză, nivel avansat. Se oferă contracte de muncă pe o perioadă nedeterminată şi salariu de 25mii-40mii lire brut/an.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: