Maşini furate din Ungaria, vândute în Târgu Jiu

Doi arădeni sunt cercetaţi de poliţiştii gorjeni după ce au fost identificaţi în Târgul Auto din Târgu Jiu oferind spre vânzare maşini semnalate ca furate în Ungaria. Tinerii susţin că au cumpărat la rândul lor maşinile de la un comerciant din Arad şi că habar nu aveau ca sunt furate.  Poliţia face cercetări pentru a stabili dacă tinerii fac afaceri ilegale sau au fost păcăliţi cumpărând maşini furate, aşa cum susţin ei.

Cei doi tineri, S. Simion, de 23 ani, şi A. Constantin, de 34 ani, ambii din judeţul Arad, au scos la vânzare cele două autoutilitare în Târgul Auto situat lângă platforma industrială Artego din Târgu Jiu. Poliţiştii şi-au dat seama că ceva necurat este la mijloc când au aflat preţul la care erau vândute maşinile, puţin peste 5.000 de euro. „Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că cele 2 autovehicule figurează ca fiind furate din Ungaria, în cursul lunilor iunie şi iulie. Din primele cercetări rezultă că cei doi au achiziţionat autovehiculele, cu intenţia de a le revinde”, a precizat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj. Tinerii susţin sus şi tare că ei sunt victime în această situaţie. „Nu ştiam că maşinile sunt furate, le-am cumpărat de la cineva din Arad,am plătit câte 4.000 de euro pentru fiecare dintre ele. Ne-am luat ţeapă, asta e!”, a spus A. Constantin.

Cele două autoutilitare un autocamion şi o autospecială, au fost indisponibilizate de către poliţiştii gorjeni până când se va lămuri situaţia, cui aparţin de drept şi cum a fost posibil să ajungă pe piaţa din Târgu Jiu. Cei doi tineri nu au fost acuzaţi de furt sau comiterea unei alte infracţiuni.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: