Blestemul morţii într-o familie din Ţicleni

Un tânăr de numai 21 de ani a decis să-şi pună capăt zilelor din cauza problemelor din familie. Anul trecut, bunicul băiatului a sfârşit tragic, urmat apoi de unchiul tânărului. Marian Mărgineanu s-a spânzurat în podul şoprului unui vecin şi a fost găsit fără suflare chiar de prietenul lui. Băiatul nu a lăsat nici un mesaj, însă anchetatorii cred că situaţia familială l-a determinat pe băiat să recurgă la un astfel de gest.

Blestemele par a urmării familia din care tânărul provenea. Necazurile nu au ocolit această familie. Unchiul băiatului a murit electrocutat în curtea unui vecin. Apoi a urmat un verişor al tânărului, care a decedat tot în curtea unui vecin, înecat într-un gâldan, iar anul trecut în aceeaşi gospodăria a decedat bunicul lui Marian, care după ce a făcut infarct a fost mâncat de porci.

Găsit de prietenul lui

Tânărul era student însă a trebuit să abandoneze facultatea pentru că nu mai avea bani. Decăderea s-a produs în momentul în care tatăl lui, un împătimit al alcoolului i-a părăsit şi nici nu i-a mai ajutat financiar. Rămas doar cu fratele şi cu mama a fost nevoit să muncească din greu pentru a trăi. Toată lumea îl ştia pe Marian ca fiind un băiat liniştit şi muncitor. “Nu ştim ce o fi fost în capul lui. Cred că a făcut o depresie ceva, de când tatăl lui a plecat şi nu i-a mai ajutat cu bani. El muncea cu frate-său cu ziua pe la oameni pentru că nu avea niciunul serviciu, iar mama lor se apucase de băut după ce soţul ei i-a părăsit. E păcat de el că a sfârşit aşa, că era un băiat cuminte care nu a făcut probleme niciodată”, susţine Ion Ungureanu, primarul din Ţicleni.

Tânărul a dispărut de două zile de acasă, iar în seara dinaintea morţii a băut câteva beri împreună cu un prieten la un bar de lângă casă. După ce s-a despărţit de prietenul lui se pare că Marian Mărgineanu s-a dus în podul şopronului unui vecin şi s-a spânzurat. El a fost găsit fără suflare de prietenul cu care a băut la cârciumă. ”Noi am fost anunţaţi în data de 22 iulie în jurul orei 14.00, cu privire la faptul că Marian Mărgineanu a fost găsit spânzurat în curtea unui vecin. Din primele cercetări se pare că problemele familiale l-au determinat pe tânăr să se sinucidă. Mama băiatului a declarat că autorul moral este tatăl băiatului”, a declarat Nicolae Cimpoieru, agent principal, Postul de Poliţie Ţicelni.

Vizualizări: 309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: