Vijelia a făcut ravagii în Târgu-Jiu

Vijelia care s-a abătut aseară asupra municipiului Târgu Jiu a făcut ravagii! Maşini avariate, acoperişuri de bloc distruse, copaci distruşi  în mai multe cartiere din oraş! Din fericire nu a existat nicio victimă.

Câteva plăci smulse de pe acoperişul unui bloc situat în zona Dacia din Târgu Jiu a băgat spaimă între localnici. Oamenii priveau uimiţi din locuinţe cum de la metri întregi cad bucăţi mari de plăci, una dintre ele oprindu-se în capota unui autoturism aflat în parcarea blocului. „Mi-a distrus maşina, bine că nu a picat pe parbriz că mă costa mai mult repararea, o să o duc la service ce să fac”, a spus  Gheorghe Caragea, proprietarul maşinii avariate.

La fel s-a întâmplat şi în cartierul 8 mai din Târgu Jiu. Plăcile de pe bloc au căzut în stradă, puteau fi loviţi oameni, blocul cu pricina aflându-se într-o zonă intens circulată. „Norocul ne-a fost că ne-am băgat în scara blocului că ploua torenţial altfel treceam pe acolo şi domne fereşte am fi putut fi loviţi de plăcile căzute de pe acoperişul blocului”, a spus târgujianul Ionuţ Ghindeanu.

Pe Calea Bucureşti crengi întregi au zburat din copaci direct în stradă. Traficul nu a fost blocat însă, lucrătorii de la Direcţia de Servicii Comunale acţionând foarte rapid la curăţirea locului dar ar fi putut fi avariate cablurile de curent electric spun reprezentanţii primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: