Mașinile șefilor CE Oltenia, asigurate full CASCO

Complexul Energetic Oltenia organizează licitație pentru contractarea de servicii de asigurări auto. Achiziţia este necesară în vederea asigurării full CASCO a unui număr de 151 de autovehicule.

O treime dintre mașini sunt de la sediul executiv al CE Oltenia. Valoarea estimată a contractului este de 127.110 lei, fără TVA. Polițele se vor încheia pentru perioada 18 martie 2020 - 17 martie 2021.

Spre deosebire de asigurarea pentru răspundere civilă auto, asigurarea CASCO nu este obligatorie, dar acoperă și daunele făcute propriei mașini (furturi sau avarii).

Potrivit caietului de sarcini, se vor acorda despăgubiri pentru situațiile în care se produc ciocniri, loviri sau izbiri cu alte autovehicule, zgârieturi, răsturnări accidentale, derapări, căderi în apă, incendiu, trăsnet și explozie, inundații, precum și în cazul producerii unui eveniment rutier ca urmare a stării tehnice a drumului public, dar și în caz de spargere a geamurilor sau a parbrizului din cauza împroșcării cu criblură.

În plus, despăgubirile acordate vor acoperi și „pagubele produse autovehiculului de acțiunile răuvoitoare ale unor terțe persoane sau datorate grevelor, demonstrațiilor, mitingurilor, revoltelor și mișcărilor civile”.

Poliția va mai cuprinde și cheltuielile efectuate pentru persoanele care circulă cu autovehiculele asigurate, în urma unui accident cu vătămări corporale care să necesite spitalizare, intervenții chirurgicale, invalidități sau deces.

Oferta financiară contează în proporție de 70% în stabilirea câștigătorului, fiind luată în calcul și valoarea cumulată a despăgubirilor acordată în mod gratuit primelor de asigurare.

Firmele de asigurări au termen până pe data de 11 februarie, ora 15:00, să depună ofertele.

Vizualizări: 2,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: