Matei şi Brata merg la naţionala de tineret

Gabriel Matei şi Ciprian Brata vor părăsi cantonamentul de la Belek al echipei Pandurii pe finalul stagiului de pregătire pentru a lua parte la un meci amical al naţionalei de tineret ei fiind convocaţi de către selecţionerul Emil Săndoi la lotul naţional pentru un meci amical. Matei este unul dintre jucătorii de bază din lotul lui Săndoi, selecţionerul punând mari speranţe în el pentru actuala campanie de calificare.

Jocul împotriva naţionalei similare a Turciei este programat pe data de 9 oficialii de la Pandurii aflaţi la Belek fac deja demersuri pentru ca cei doi tineri jucători, care se află în atenţia selecţionerului să ajungă la timp la Izmir.

Directorul sportiv Robert Bălăeţ s-a ocupat ieri de procurarea biletelor de avion pentru jucători şi de toate demersurile necesare pentru deplasarea acestora. Matei şi Brata vor reveni în România pe data de 10 februarie, odată cu revenirea echipei Pandurii din stagiul de pregătire din Turcia. Cei doi vor rata însă ultimele două jocuri de verificare din stagiul de la Belek.  Echipa naţională de tineret a României va susţine miercuri, 9 februarie, un joc amical în compania formaţiei similare a Turciei. Partida va fi găzduită de stadionul "19 Mayis" din Manisa, localitate aflată la 40 de km de Izmir şi va începe la ora locală 17:30, după cum informează site-ul oficial al FRF. Pentru Campionatul European "Under 21" din perioada 2011-2013 sunt eligibili jucători născuţi după 1 ianuarie 1990. Tragerea la sorţi a grupelor preliminare de calificare la turneul final de peste doi ani va avea loc azi, la ora 12:00, la Nyon, unde va fi prezent şi antrenorul principal al naţionalei de tineret, Emil Săndoi.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: