Maxim: „Nu mă gândesc la un transfer la Steaua !”

Puştiul minune al pandurilor, Alexandru Maxim, ar prefera un transfer direct în străinătate, decât unul la Steaua. Mijlocaşul de 22 de ani e văzut mult mai bine în „afară” după golul superb din amicalul cu Belgia.

Maxim a progresat enorm de la sosirea la Pandurii în urmă cu un an şi jumătate. Mijlocaşul speră să „sară” peste o etapă din progresul său şi să ajungă direct în străinătate de la Pandurii.

Sper Ghencea sau în „afară” ?

Maxim e cel mai preţios dintre panduri. Mijlocaşul joacă excelent la echipa de club dar impresionează şi la naţională. Dacă pentru Pandurii a marcat de 3 ori în acest sezon, la prima reprezentativă are două goluri superbe, unul cu Andorra după o cursă de 50 de metri şi altul în amicalul cu Belgia, şut perfect cu stângul la colţul lung de la 20 de metri. Steaua a pus ochii pe Maxim şi pare să fie în pole position pentru semnătură lui, fie la iarnă, fie la vară. Asta şi datorită relaţiilor excelente de afaceri între Gigi Becali şi Marin Condescu.„Astfel de discuţii mă depăşesc, mă simt bine la Pandurii. Respect Steaua, dar nu mă gândesc acum la un transfer acolo. Oricum, lumea aşteaptă mult mai multe de la mine, sunt obligat să joc fotbal de calitate. Altfel, se va spune că am fost doar o ploaie de vară. Ori, eu vreau să ajung fotbalist”, spune Maxim care ar prefera să se transfere direct în străinătate după modelul lui Radu Ştefan, Paul Papp sau Ciprian Marica. „Văd că se poate ajunge şi de la Pandurii la prima reprezentativă. Poate dacă voi avea evoluţii constant bune, voi prinde un transfer la o echipă mare de afară! Dar mai am mult de muncă”, concluzionează mijlocaşul care a venit la Pandurii după mai multe sezoane petrecute la juniorii şi echipa a doua a celor de la Espanyol Barcelona.

„Noi încercăm să prindem Steaua, dar nu cred. Steaua stă foarte bine fizic, nu ştiu cine poate să o mai prindă dacă va menţine acest ritm. La Pandurii ar fi foarte bine dacă vom prinde o cupă europeană.”          Alex Maxim, Pandurii (sursa GSP.ro)

„Maxim mai trebuie să se îmbunătăţească la forţă. De ce să n-ajungă Alex direct la Milan, de ce la Steaua? Mi-aş dori ca Pandurii să ajungă trambulină spre marile grupări de afară.”                Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: