Maxim se face italiano vero ?

Nu doar Steaua îl cere pe Maxim. Şi italienii de la Chievo Verona s-au interesat de situaţia mijlocaşului de 22 de ani şi sunt pregătiţi, se pare, să facă o ofertă concretă în iarnă.

La Chievo joacă deja doi români, Paul Papp şi Adrian Stoian, plus doi străini care au trecut prin liga 1, francezul Thereau şi slovacul Farkas. Chievo e acum pe locul 18 în Seria A.

Între Steaua şi Verona

Maxim e unul din cei mai promiţători tineri din liga 1. Mijlocaşul pandurilor joacă bine în mod constant în ultimul an iar asta nu putea trece neobservat. Gigi Becali nu ratează nicio ocazie să anunţe că Maxim va ajunge la Steaua. Şi având în vedere relaţiile de prietenie dintre Becali şi Condescu, tranzacţia nu ar fi greu de realizat. Pe pista Maxim ar mai fi intrat însă recent şi italienii de la Chievo Verona. Aceştia l-ar fi monitorizat pe Maxim şi ar fi gata să ofere în jur de 1,5 milioane de euro în iarnă. Condescu a promis însă că nu va vinde niciun jucător de bază până la vară. Şeful pandurilor ar putea profita de interesul celor de la Chievo pentru a porni o licitaţie între aceştia şi Gigi Becali. „Gândul meu acum e la Pandurii. Dar pentru orice eventualitate o să mă apuc să învăţ italiană, că spaniola o ştiu deja”, a glumit Maxim care a mai evoluat în Spania la Espanyol Barcelona. La Verona, Maxim ar putea coleg cu alţi doi români, Papp adus de la Vaslui şi Adrian Stoian. Într-o recentă intervenţie la GSPTV, Becali a dezvăluit una din discuţiile cu Condescu. „L-am întrebat ce face şi mi-a zis aşa 'Ce să fac, lucrez şi lucrăm aici, la Pandurii, pentru Steaua'. Probabil glumea, deşi la câţi jucători am luat în ultima vreme de acolo, nu prea e glumă”, a spus Becali.

2 – milioane de euro au virat steliştii spre Pandurii în contul transferurilor lui Matei, Chiricheş şi Pintilii

1,3 – milioane de euro e cota actuală a lui Maxim

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: