Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mazăre îl lasă pe Ponta pentru Geoană

Senatorul Alexandru Mazăre, fratele primarului Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că demisionează din PSD, susţinând că nu se mai regăseşte în politica practicată de conducerea partidului şi adăugând că îl va urma pe Mircea Geoană la formaţiunea înfiinţată de acesta.

“Am demisionat din PSD pentru că nu mă mai regăsesc în politica pe care o practică actuala conducere a PSD. Mă aşteptam ca după eşecul de proporţii de la alegerile prezidenţiale să fie convocat un congres al partidului care să aleagă o conducere nouă. Nu sunt mulţumit de actuala practică de a pune pumnul în gură celor care au altă părere decât conducerea partidului. Acele excluderi care s-au făcut până acum plus ameninţările cu excluderea pentru toţi cei care nu împărtăşesc actuala direcţie politică a conducerii PSD m-au făcut să mă gândesc mult mai bine şi să iau această decizie”, a declarat Alexandru Mazăre corespondentului MEDIAFAX.

El a precizat că îl va urma pe Mircea Geoană în cadrul formaţiunii politice pe care acesta intenţionează să o formeze.

Continuarea pe www.mediafax.ro

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: