Mazilu are de ales între primărie şi Petrom

Primarul din Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu, are de ales între primărie si un  salariu de mizerie sau revenirea la Petrom unde avea un salariu de patru ori mai mare. Cu toate acestea, nu renunţă la primărie pentru că are multe investiţii de terminat.

Considerați că postul de director de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, eliberat de Constantin Preoteasa o să creeze dispute în USL, în condițiile în care postul este râvnit atât de PSD, cât și de PNL?

Sunt probleme politice, iar politica mea este în Cărbunești. Era normal să iasă la pensie și domnul Preoteasa și cred că cele două partide politice, PSD și PNL, vor pune în balanță toate posibilitățile și vor alege cea mai bună cale în această problemă. Nu cred că acest lucru va crea o dispută în USL. Consider că președintele Dian Popescu dispune de arta negocierii și știe să treacă de orice disensiune la prima vedere.

Vă mențineți încă poziția de candidat la Primăria Târgu Cărbunești?

Da, până în acest moment da, îmi mențin această dorință. Punând în balanță acest mizer salariu de primar consider că sunt alte mulțumiri în suflet care compensează acești bani de doi lei.

În urmă cu mai mult timp vă plângeați că salariul este prea mic și că la Petrom, unde ați lucrat este destul de mare.

Da, am posibilitatea să merg la Petrom, unde este un salariu de patru ori mai mare, dar nu e păcat să derulezi la primărie investiții de miliarde și să vină altcineva și să îți ia munca ta-

Vă referiți la domnul Fugaru?

Nu, Fugaru este un demon biped. Nu îmi prind mintea cu el. Am început multe investiții și sunt niște chestiuni care nu se pot măsura în bani. Este satisfacția că faci ceva, nu că treci pe la primărie ca acceleratul prin Cărbunești.

Vă e teamă de contracandidați-

Mie îmi e teamă doar de Dumnezeu.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: