Încă un eşec pentru Pandurii, încă un penalty neacordat  

Pandurii Târgu Jiu a dat emoţii celor de la Dunărea Călăraşi doar pe finalul meciului din etapa a 11-a. Gorjenii au fost conduşi aproape tot jocul de echipa lui Cristi Pustai, care s-a impus cu 2-1, dar au reuşit totuşi să marcheze în ultimele 15 minute.

Pandurii Târgu Jiu a pierdut din nou acasă, fiind învinsă de echipa fostului antrenor din Europa League al gorjenilor, Dunărea Călăraşi. Oaspeţii au marcat câte un gol în fiecare repriză, prin Fotescu şi Calu, în timp ce Pandurii au părut să joace fotbal doar pe final când Gabriel Dodoi a înscris dar golul său nu a fost suficient şi pentru a aduce vreun punct.  

Cei de la Pandurii ar fi putut beneficia şi de un penalty, în ultimele minute de joc, la un fault asupra lui Dodoi, dar arbitrii nu au acordat nimic, spre nemulţumirea antrenorului Călin Cojocaru, care consideră că s-ar fi acordat penalty dacă era împotriva echipei sale: “Prima repriză nu am jucat aşa bine, i-am lăsat să vină peste noi. Am stat prost pe faza defensivă, unde se vede că suntem deficitari, iar, în a doua repriză, am luat gol dintr-o lovitură liberă. Nu înţeleg de ce avem teama aceasta la faze fixe. Se crează o panică, deşi avem jucători cu talie. În repriza a doua, cred că am fost mult peste adversar, ne-am creat ocazii multe şi i-am dominat din toate punctele de vedere, dar nu am reuşit să marcăm decât o dată. Cred că am avut şi un penalty la Dodoi. Dacă era în careul nostru, cu siguranţă se dădea 11 metri”.

De cealaltă parte Pustai a recunoscut că Pandurii a pus probleme pe final echipei sale care ar fi trebuit să mai marcheze: „Puteam să ne desprindem, să fie un meci mai uşor, dar până la urmă şi echipa gazdă arată mai bine decât anul trecut. Este o echipă care a pierdut multe puncte pe nişte greşeli copilăreşti”.  

Din păcate cei de la Pandurii rămân tot fără puncte acasă chiar dacă adversarii au cuvinte de laudă la adresa jocului prestat.

Vizualizări: 738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: