Meci demonstrativ de handbal la Rovinari

Primăria oraşului Rovinari organizează vineri, 31 ianuarie, un meci demonstrativ de handbal pentru ca tinerii care vor să se îndrepte spre acest sport să poată vedea la lucru echipele din Târgu Jiu.Meciul de doreşte a fi şi un eveniment deosebit pentru locuitorii oraşului Rovinari, intrarea la Sala Polivalentă fiind liberă.

Pentru ca tinerii care vor să facă sport să poată alege şi handbalul din multitudinea de posibilităţi pe care le au, primarul Robert Filip i-a invitat vineri seara la sala Polivalentă din localitate pentru a urmări un meci de handbal dintre două echipe profesioniste angrenate deja în campionatele naţionale. „Vineri, 31 ianuarie, ora 18:00, vă invit să urmărim împreună un meci demonstrativ de handbal. Confruntarea dintre reprezentantele CSM Târgu Jiu și echipa de juniori a Liceului cu Program Sportiv Târgu Jiu se va desfășura în Sala Polivalentă a orașului Rovinari”, a fost invitaţia adresată tinerilor din Rovinari de către edil.

Meciul se doreşte a fi şi un eveniment inedit pentru Rovinari dar şi o invitaţie la a practica acest sport. „Va fi un meci eveniment, un joc amical de promovare a handbalului în Gorj. Un eveniment prin care se doreşte să se promoveze handbalul dar şi să se aducă în sala de sport din Rovinari spectatori de toate vârstele”, a precizat şeful secţiei de hadbal a CSM Târgu Jiu, Dan Ilieş.

Meciul demonstrativ va aduce faţă în faţă echipa feminină la CSM şi echipa de juniori a LPS Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: