Meci dificil în Sala Sporturilor pentru baschetbalişti, cu CSM Ploieşti

Iubitorii baschetului şi fanii echipei CSM Târgu Jiu au parte la finalul acestei săptămâni de o nouă partidă din Liga Naţională. Sâmbătă, 9 aprilie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, echipa pregătită de Claudiu  Alionescu va juca contra prahovenilor de la CSM Petrolul Ploieşti, cu începere de la ora 19:00.

După victoria senzaţională obţinută în faţa argeşenilor de la FC BC Argeş Piteşti, baschetbaliştii gorjeni revin în faţa propriilor suporteri şi vor o nouă victorie în campionat. Dacă etapa trecută au jucat contra echipei de pe locul doi la vremea respectivă, acum gorjenii vor înfrunta o formaţie, CSM Ploieşti, care încă mai are şanse la un loc de play-off. Confruntarea de sâmbătă se anunţă una extrem de disputată şi promite un nou spectacol baschetbalistic pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu Jiu.

Antrenorul Claudiu Alionescu are însă probleme înaintea acestui meci pentru că o serie de jucători au avut probleme medicale în săptămâna premergătoare partidei dar speră ca toată lumea să fie aptă la ora meciului. Important, şi la această partidă va fi aportul publicului de la Târgu Jiu care poate fi unul decisiv în obţinerea unui rezultat pozitiv.

Meciul este programat pentru ora 19.00 şi contează pentru etapa a-28-a din LNBM.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: