Universitatea Craiova aduce un dublu campion din Liga 1

Universitatea Craiova pregătește transferul lui Syam Ben Youssef (33 de ani), dublu campion în Liga 1. Acesta a luat titlul ultima dată cu CFR Cluj iar acum evoluează la Beroe Stara Zagora.

Syam Ben Youssef devine liber de contract la finalul sezonului 2021 – 2022, deoarece înțelegerea cu Beroe Stara Zagora va expira în vară, însă fotbalistul care a câștigat patru trofee în România nu duce lipsă de oferte. După ce Universitatea Craiova și-a arătat interesul pentru Fernando Varela, oficialii grupării antrenate de Laurențiu Reghecampf au pus ochii pe experimentatul Syam Ben Youssef. Conform jurnaliștilor bulgari de la Gong, Universitatea Craiova ar fi interesată de transferul lui Syam Ben Youssef.

Oltenii sunt în căutarea a doi fundași centrali, iar aceștia insistă pentru apărătorul central tunisian care a împlinit recent 33 de ani. Craiova nu este însă singura formație interesată de serviciile lui Syam Ben Youssef. Conform sursei citate mai sus, fundașul tunisian se mai află și pe lista lui Altay, echipă care ocupă locul 17 în clasamentul din Super Liga din Turcia, a informat Pro Sport.

Youssef își termină contract cu Beroe Stara Zagora pe 30 iunie 2020, iar înainte să ajungă la formația din Bulgaria a evoluat în perioada noiembrie 2020 – iulie 2021 pentru CFR Cluj, formație alături de care a câștigat titlul.

Vizualizări: 1,934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: