Meci Internaţional-Urziceni sau Pandurii-Urziceni?

Antrenorul Ionuţ Badea a stabilit lotul pentru meciul cu Unirea Urziceni de vineri. Tehnicianul a convocat 20 de fotbalişti în lot, doar şase dintre aceştia făcând parte din lotul cu care Pandurii a încheiat sezonul trecut. Este posibil ca, în funcţie de ultimele două zile de pregătire, să se mai renunţe la o parte dintre aceştia, Ionuţ Badea preferând jucătorii săi care au venit pregătiţi în locul celor de la Pandurii care nu sunt la zi cu pregătirea. Aşadar, mâine va fi disputat meciul Internaţional Curtea de Argeş-Urziceni. 

Aseară tehnicianul pandurilor a programat primul antrenament al săptămânii pe terenul de joc. Preparatorul fizic a exersat câteva jocuri de grup cu echipa şi a efectuat încălzirea care se va face şi înainte de jocurile oficiale. Lotul care este convocat în cantonament a participat apoi la un joc şcoală, fiind lăsaţi să se antreneze separat jucătorii care nu fac parte din lot. Separat s-au mai antrenat Voiculeţ şi Daniel Stan care au încă probleme medicale.

Panduri de 45 de minute

Din lotul pentru meciul cu Unirea fac parte: Marius Popa, Pedro Mingote, Gabriel Matei, Ousmane Viera, Mihai Pintilii, Vlad Chiricheş, Cornel Frăsineanu, Alexandre Cardoso, Marius Băcilă, Florin Hidişan, Nasser Menassel, Mădălin Murgan, Alexandru Ciucur, Dan Nistor, Daniel Orac, Ciprian Brata, Andrei Antohi, Adrian Iordache, Bogdan Apostu şi Jaka Stromajer. „Sunt 20 de jucători în lotul de cantonament pentru meciul cu Unirea Urziceni. Nu pot face în acest moment o evaluare corectă a nivelului individual al jucătorilor noştri. Ne aflăm în faţa unui lot de jucători existent completat cu un lot de jucători cu un nivel de pregătire mai scăzut decât cel existent”, a explicat ieri Badea. Tehnicianul a lăsat să se înţeleagă că va mai renunţa şi la alţi jucători dacă nu se vor adapta rapid, în cazul celor care provin de la Pandurii fiind posibil să joace doar o repriză: „Voi purta şi discuţii individuale cu fiecare dintre ei. Cu siguranţă jucătorii care i-am găsit aici  pot juca 30, poate chiar 45 de minute. Dar deocamdată nu am decis asupra primului unsprezece”.

Au renunţat la cinci jucători

Badea a precizat ieri că este destul de dificil de lucrat cu un lot numeros, renunţând deja la cinci dintre fotbaliştii care s-au pregătit în ultimele zile la Pandurii. „Este foarte greu de gestionat un lot numeros, dar pentru mine, ca antrenor, este mult mai bine să am o situaţie greu de gestionat decât să nu am valoare în lot, adică să am doar 13-14 jucători din lot pe care să mă bazez şi ceilalţi să fie doar tineri care să crească. Într-adevăr, e mai greu de gestionat, dar e mult mai bine pentru performanţă”. Tehnicianul gorjenilor a explicat ieri de ce l-a rechemat la echipă pe Mădălin Murgan, mijlocaşul fiind iniţial trimis la echipa a doua: „Având 27 de jucători în lot posturile sunt acoperite şi chiar există un surplus firesc pentru orice echipă din Liga I. Murgan a fost în vederea mea de la început. Din păcate posibilitatea de a ne pune pe noi în faţa unui fapt împlinit a făcut să dăm dovadă de dinamism în ceea ce priveşte lotul de jucători. Din acest motiv nu am dat publicităţii lotul definitiv în momentul venirii mele aici. Faptul că Murgan a rămas nu a constituit elementul unei discuţii sau dispute, ci pur şi simplu o alegere corectă în ceea ce priveşte lotul de jucători de la Pandurii”.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: