Meciul Astra – Universitatea Craiova a fost programat de urgență

Pentru că meciurile din play-off trebuie să se dispute până luni, LPF a programat de urgenţă meciul Astra - Craiova care s-ar putea juca vineri. Cei de la Astra au început retestarea în regim de urgență, dar dacă rezultatele nu vin până vineri seara, partida nu va mai putea avea loc.

Astra - Craiova a fost reprogramat pentru vineri iar giurgiuvenii au început testarea în regim de urgență. Dar dacă rezultatele nu vin până vineri seara, partida nu va mai avea loc, a informat gsp.ro. Dacă testele jucătorilor de la Astra vor ieși negative, meciul Astra - Craiova se va juca vineri, de la ora 19:00. În acest caz, partida CFR Cluj - FCSB, programată la 20:30, va începe cu o oră mai târziu, la 21:30.

În Adunarea Generală a LPF de joi a avut loc o discuție despre incertitudinea care persistă asupra meciului Astra - CS Universitatea Craiova, care nu s-a mai putut disputa miercuri seară, din cauza faptului că mijlocașul Crepulja a fost testat pozitiv cu coronavirus. Dani Coman, președintele Astrei, a susținut însă că Astra are acordul DSP de a disputa meciul, cu condiția de a avea pentru întreg lotul două teste Real Time PCR negative până la data jocului.

Vizualizări: 1,306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: