Astra poate pierde meciul cu U Craiova la "masa verde"

În cazul amânării meciului dintre Astra şi Universitatea Craiova există şi posibilitatea ca echipa din giurgiu să piardă la masa verde. Anunţul făcut de LPF care spune că o astfel de decizie va putea fi luată doar de către o instanţă disciplinară.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a anunţat în ce condiţii Astra pierde meciul cu U Craiova la "masa verde". Oficialul susţine că programul nu mai permite reprogramări, "în cazul în care vor sta cinci zile în izolare".

Meciul dintre Astra şi U Craiova, programat miercuri, de la 21:30, nu s-a mai putut juca la data stabilită iniţial, după apariţia unui caz de COVID-19 la formaţia din Giurgiu.

Secretarul general al LPF a oferit ultimele detalii despre meciul amânat, dar şi despre hotărârea luată de olteni: „În cazul în care vor sta cinci zile în izolare, meciul nu se va putea disputa. Noi trebuie să încheiem la data de 3 august şi să comunicăm echipele care vor reprezenta România în competiţiile europene. Se vehiculează varianta pierderii meciului cu 0-3. Acea decizie va putea fi luată doar de către o instanţă disciplinară şi în urma unei plângeri. Am vorbit cu reprezentanţii clubului Universitatea Craiova şi au în vedere să formuleze o sesizare, o contestaţie pentru a exista o decizie cu privire la acest joc, la nivelul instanţelor disciplinare ale FRF”, a declarat Justin Ştefan pentru AntenaSport.

Mijlocaşul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel că meciul programat miercuri, de la 21:30, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I, cu Universitatea Craiova a fost amânat.

Vizualizări: 976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: