Prunariu: Un ajutor imens pentru sportivii de la CS Pandurii

CSM Târgu Jiu are protocoale de colaborare cu aproape toate entităţile sportive locale, LPS, CSS şi mai nou şi cu CS Pandurii Târgu Jiu. Clubul primăriei colaborează mai ales la nivel de juniori cu cluburile şcolare, dar cu CS Pandurii va colabora la nivel de seniori.

Protocolul de colaborare între Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu și Clubul Sportiv Pandurii, aprobat de consilierii locali din Târgu Jiu, este considerat un lucru extraordinar pentru sportivii de performanță de către directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu.

Colaborarea nu ajută însă numai sportivii de la CS Pandurii, care vor beneficia de contracte de activitate sportivă cu CSM, pentru care vor concura în competiţii naţionale, ci și sportivii de la CSM, care vor putea fi cazaţi la Hotel Sport unde vor putea beneficia de toate facilităţile pe care chiar primăria le amenajează acum pentru CS Pandurii. „Un lucru extraordinar de bun pentru sportivii de performanţă care s-a fructificat în urma mai multor discuţii. Este un ajutor imens pe care sportivii de la CS Pandurii îl primesc. Eu sper ca rezultatele noastre, în momentul în care vom reveni să putem face sport în condiţii normale, să fie la fel de bune ca până acum. Cei mai valoroşi sportivi ai clubului vor fi sprijiniţi financiar şi vor semna contracte de activitate sportivă şi vor fi remuneraţi în funcţie de rezultate de către CSM. Toţi sunt sportivii oraşului şi această colaborare va da rezultate bune în decursul timpului. Iar în momentul în care vor fi gata lucrările de la Hotel Sport vom caza acolo şi sportivii clubului Pandurii dar şi pe cei ai CSM pentru a-i ajuta din punct de vedere al obţinerii de performanţe sportive”, a declarat directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu.

Hotelul Sport, aflat în spatele stadionului, care aparţine CS Pandurii, este acum în ample lucrări de recompartimentare a spaţiilor şi de refacere a unor anexe care au aparţinut CS Pandurii, dar au fost demolate odată cu construirea corpului noului stadion. Acest hotel a găzduit de zeci de ani sportivii oraşului, inclusiv echipa locală Pandurii făcând acolo o serie de cantonamente înainte de a-şi amenaja propria bază de pregătire de la Centrul de Juniori.

Vizualizări: 417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: