Un fost dinamovist a semnat cu Universitatea Craiova

Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, continuă seria investiţiilor în club. Craiova s-a întărit la toate capitolele, iar acum a reuşit să-l aducă şi pe fostul portar al lui Dinamo, Emilian Dolha.

Craiova a promovat mai mulţi tineri în acest sezon, de la echipa secundă a clubului, printre care: Ionuţ Mitran, Vasile Constantin, Ştefan Baiaram şi Luis Niţu şi  oltenii nu se opresc aici.  Condiţionaţi de regula U21 în Liga 1, dar şi din dorinţa de a face profit de pe urma puştilor de la echipa secundă, oficialii au luat decizia de a întări staff-ul tehnic al celei de-a doua echipe.

Conform GdS, fostul jucător de la Rapid şi Dinamo, Emilian Dolha, a devenit noul antrenor cu portarii de la echipa a doua a Universităţii  Craiova. Anunţul a fost făcut de Managerul Centrului de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova, Dragoş Stăvaru: „Ema Dolha este antrenorul cu portarii la echipa a doua. El se ocupă şi de portarii de la juniori, până la grupa de copii născuţi în 2005. Ceilalţi portari-juniori îl au antrenor pe Marius Firulescu“.

Fostul fotbalist cu aproape 100 de meciuri în Liga 1 a ales o carieră ca antrenor de portari, iar până în acest moment i-a pregătit pe jucătorii celor de la: U Cluj, AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele şi Sepsi OSK.

Ultima dată a fost parte a staff-ului lui Sepsi OSK, între 2019 şi 2020, iar în această vară s-a înţeles cu Universitatea Craiova.

Vizualizări: 1,903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: