Cojocaru ar prefera două serii de Liga 2

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu ar prefera ca Liga 2 să se împartă în două serii în viitorul sezon. Călin Cojocaru se gândeşţte atât la deplasările lungi şi obositoare pentru echipă, dar şi la situaţia financiară precară a clubului.

Încă de la anunţarea îngheţării sezonului trecut oficialii clubului Pandurii au anunţat că susţin ideea de a se stabili două serii de liga 2 în viitorul sezon.

Chiar dacă şi-ar dori şi el acelaşi lucru, antrenorul pandurilor, Călin Cojocaru, spune că are informaţii că noul campionat se va juca în acelaşi sistem ca şi cel care se încheie în această săptămână. „Date fiind condițile actuale, cu cazurile de Covid-19 din fotbal, dar și situația noastră financiară, care nu este roz, mi-aș dori să fie două serii în Liga 2. Sunt deplasări foarte multe, foarte lungi, dar cu siguranță acest lucru nu se va întâmpla. Va fi o singură serie, 100%. Şi, din ce am văzut, Aerostar Bacău nu va participa dacă va fi o singură serie”.

Numărul echipelor care ar urma să joace în Liga 2 este mai mare faţă de sezonul trecut şi preşedintele Răzvan Burleanu chiar a propus două serii. Noua ediție a campionatului ligii secunde va avea în componență, cel puțin teoretic, 23 de echipe, după deciziile Federației Române de Fotbal de a încheia prematur sezoanele actuale de Liga 2 și Liga 3, din cauza pandemiei de COVID-19.

Dacă toate cluburile vor obține certificarea și se vor înscrie în campionat, atunci forul condus de Răzvan Burleanu poate lua totuşi în calcul şi revenirea la două serii.

În acest caz Pandurii nu ar avea parte de deplasări foarte lungi, mai ales că ar fi în aceeaşi serie cu ACS Viitorul Târgu Jiu, cu care împarte acelaşi stadion, dar şi cu FCU Craiova, care ar putea juca la Severin.

Vizualizări: 468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: