Meciul cu Dinamo i-a băgat pe jucătorii de la Pandurii la infirmerie

Meciul cu Dinamo şi problemele pe care le aveau unii jucători înaintea acestei partide au făcut ca la antrenamentul de aseară să lipsească de la pregătire  şapte jucători. Unii dintre ei s-au antrenat separat de echipă, efectuând doar alergări uşoare, Raskovic şi Martinovic, în timp ce alţi trei, Ghindeanu, Murgan şi Cardoso nu au alergat efectuând un program stabilit de preparatorul fizic Fane Cioacă.

Pe lângă aceştia au mai lipsit de la antrenament şi Lazic care azi urmează să revină din Serbia unde a fost plecat pentru a obţine viza şi Diaconu care are probleme la genunchi după meciul de la Iaşi din Cupa României când a suferit o entorsă.

Martinovic a suferit o întindere în zona în care sezonul trecut avusese o ruptură fiind reţinut de la efort de medicul echipei. Fundaşul sârb a efectuat aseară doar alergări uşoare el precizând că în maxim 3-4 zile va reveni la pregătire cu echipa. Tot cu Martinovic a alergat ieri şi Raskovic, atacantul sârb explicând că este refăcut după ruptura musculară la spate suferită la meciul cu Steaua de când a luat şi o pauză, el reluând alergările săptămâna trecută. „Nu mai simt dureri şi sper să revin cât mai repede pe teren cu echipa. Mâine merg din nou la ecograf să văd dacă ruptura s-a vindecat după care aştept să reintru în programul echipei” a declarat aseară jucătorul care se simte mult mai bine şi e posibil să poată juca în etapa viitoare.

Probleme medicale mai grave are Cardoso care a suferit o ruptură musculară înaintea meciului cu Dinamo şi va sta cel puţin o săptămână. Şi el va merge azi la ecograf pentru a vedea exact care este starea rupturii de la picior urmând ca în funcţie de ce vor spune medicii să efectueze un program de recuperare.

Probleme are şi Murgan care s-a accidentat destul de grav în timpul meciului cu Dinamo când a suferit o lovitură puternică la cap suferind din nou o comoţie. „Am unele probleme mai ales că mă dor ochii dar sper să nu fie ceva grav. Voi merge la medic să vedem despre ce este vorba şi după aceea se va stabili când revin la pregătire” a explicat mijlocaşul celor de la Pandurii. Şi Ghindeanu acuză unele probleme la genunchi după meciul de la Iaşi din Cupa României, el urmând să meargă azi la un examen RMN pentru a vedea despre ce probleme este vorba.

Tot pe lista indisponibililor se află şi tânărul Diaconu care s-a accidentat la meciul din Cupa României de la Iaşi unde a suferit o entorsă de genunchi, el având o săptămână piciorul în gips. Nerefăcut după o operaţie mai delicată, efectuată în Brazilia, este şi Tiago Tremonti care mai are o lună de recuperare după operaţie. Acesta efectuează recuperarea la Sao Paolo, acolo unde a fost şi operat.

De azi se va alătura lotului şi sârbul Lazic care a fost plecat la Belgrad pentru a obţine viza.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: