Meciul dintre Craiova și Botoșani se va juca, nimeni nu are coronavirus

FC Botoşani va juca meciul din etapa a doua post-pandemie, respectiv jocul cu CFR Cluj, deşi meciul cu Universitatea Craiova a fost amânat. Testele de COVID-19 au ieșit negative pentru cei de la Botoşani şi de aceea LPF a programat meciul să se dispute. Întâlnirea de la Craiova, cu Universitatea, din etapa 3 a play-off-ului, se va juca marţi, 23 iunie, de la ora 20.00.

Partida dintre FC Botoșani și CFR a fost inițial amânată până la finalizarea anchetei epidemiologice în cazul echipei lui Croitoru. Miercuri însă LPF a fost anunțată că ancheta epidemiologică s-a încheiat și că niciun component al lotului celor de la FC Botoșani nu a ieșit pozitiv la testele COVID-19. Astfel, partida se va juca sâmbătă de la ora 20:00, cum era programată inițial. Întâlnirea de la Craiova, cu Universitatea, din etapa 3 a play-off-ului, se va juca marţi, 23 iunie, de la ora 20.00.

Dan Petrescu se aștepta ca partida să nu mai aibă loc, iar liderul din Liga 1 își programase un joc amical, cu UTA, la finalul acestei săptămâni.

Medicul celor de la Botoşani, Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv cu o seară înaintea meciului dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani. Partida nu s-a mai jucat, iar moldovenii au plecat către Botoșani tot în aceeași seară și de aici s-a iscat un mic scandal între cele două cluburi.

Vizualizări: 596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: