Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Meciurile Energiei nu mai atrag televiziunile

Meciurile de baschet de la Târgu Jiu nu mai atrag televiziunea care deţine drepturile tv pentru baschetul românesc. Grila televizărilor pe luna noiembrie a fost dată publicităţii recent iar TVR, care a preluat drepturile Tv, nu mai este interesată de meciurile echipei lui Theo Evans. Deja TVR a decis ca meciurile de baschet să fie transmise de canalele 2 şi 3 sau mai rău, de studiourile teritoriale care nu au acoperire naţională, respectiv  Cluj, Timişoara, Craiova sau Bucureşti.

Energia are parte doar de un meci televizat în această lună fiind vorba de meciul cu CS Otopeni, meci pe care Energia îl susţine în deplasare pe data  de 25 noiembrie, meciul fiind transmis în direct de TVR 3. Înaintea jocului din etapa viitoare de la BS Mureşul Târgu Mureş, Energia ocupă locul şapte cu patru victorii şi trei înfrângeri.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: