Medic din Gorj: Nu voi mai sta deoparte

Medicul gorjean Bogdan Niculescu anunță pe pagina de socializare că va merge joi la ședința Consiliului Județean Gorj, acolo unde medicul Elena Vlad a solicitat să fie audiată. Vlad este medicul care a scris în fișa unei paciente că salarizarea personalului este necorespunzătoare. Aceasta vrea să vorbească în fața consilierilor despre problemele din spital.

Dr. Niculescu a fost surprins să afle că în comisia de sănătate din CJ Gorj nu este nimeni care să aibă legătură cu sistemul, deși avem doi medici care sunt consilieri județeni. "Am aflat cu tristețe că, la nivel de Consiliu Județean, sănătatea în Gorj nu este reprezentată de nimeni care să aibă un minim de cunoștințe medicale. Doamnei Dr. Vlad, medicul care a dorit să fie audiat în plenul Consiliului Județean, i s-a oferit “șansa” de a fi audiată în Comisia de Sănătate organizată la nivelul consiliului. Insă din această comisie nu face parte nici măcar o persoană care să aiba vreo legatură cu sănătatea, nici măcar la nivel de “hobby”. De ce, când există 2 medici consilieri județeni și Președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean tot consilier, nu este nici unul în această comisie? Cine să înțeleagă ce o să spună doamna dr. Elena Vlad despre organizarea unui serviciu sau cum trebuie dezvoltată sănătatea?", a scris medicul pe pagina de socializare.

Acesta a anunțat că va fi prezent joi la ședința CJ Gorj, dar și că pe viitor nu va mai sta departe de viața politică. "De asemenea nu voi mai sta deoparte de viața politică, pentru a ajunge să fim audiați de oricine numai de medici nu, deși sunt 2 în Consiliul Județean care ar putea înțelege și ar putea influența sănătatea în mod benefic în Gorj. Faptul că am stat departe de politică a permis să se ajunga aici prin neimplicare și am așteptat să ne decida alții soarta", a concluzionat medicul de la Spitalul Județean din Târgu Jiu. (A.M.)
 
 
 

Vizualizări: 8,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: