Val de angajări la o primărie de oraș

Oportunitate pentru rovinăreni și nu numai pentru a-și găsi un loc de muncă. Primăria Rovinari a scos la concurs nu mai puțin de 9 posturi. Este vorba de recrutări, pentru o perioadă determinată, pe funcții contractuale aferente implementării proiectului „PRO EDUCAȚIE”, finanțat din fonduri europene nerambursabile.

Astfel, primăria angajează un expert implementare și monitorizare, consilier psihologic (2 posturi), ajutor educator (4 posturi), precum și un mentor activități didactice și un expert dezvoltare parteneriate.

Primarul Robert Filip spune că personalul recrutat va lucra cel puțin un an la acest proiect. ”Este un proiect de vreo 6 milioane de lei, în care avem un grup țintă de oameni. Se adresează și copiilor, dar și persoanelor defavorizate. Personalul pe care îl vom recruta pentru acest proiect vrem să fie open mind, să putem să ajutăm beneficiarii, să reintegrăm anumiți oameni. Trebuie să înțelegem că pilonul oricărei societăți este educația”, a declarat Robert Filip, primarul orașului Rovinari.

Cei interesați să lucreze pentru primăria Rovinari în cadrul acestui proiect pot depune candidaturile până în data de 11 martie. Concursul va debuta în data de 18 martie, cu proba scrisă, iar interviul a fost programat pentru data de 21 martie.

Vizualizări: 3,690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: