Față nouă pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Județean

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu va intra într-un amplu proces de reabilitare. Unitatea spitalicească a inițiat procedurile pentru contractarea unui constructor care să schimbe fața întregului etaj pe care funcționează secția destinată micilor pacienți.

Valoarea estimată a lucrărilor este de circa 435 mii lei. Conducerea unității medicale spune că va schimba inclusiv paturile, imediat după finalizarea lucrărilor. ”În primul rând, facem igienizarea. Toată secția va fi vopsită, punem ferestre, schimbăm toată tocăria. E o reabilitare. Aspectul se va schimba total. Vom aduce și mobilier nou. Lucrările vor începe imediat cum avem bugetul, deocamdată stăm și ne uităm lung la buget”, a declarat Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Selecția de oferte pentru stabilirea societății care va executa lucrările va avea loc în data de 28 februarie. Perioada de derulare a contractului ce va fi încheiat cu executantul se va întinde până în data de 31 mai.

Conducerea unității spitalicești spune că tot Spitalul 700 va fi reabilitat anul acesta, iar lucrările se vor desfășura de la cel mai înalt nivel către cel mai de jos. Parterul unității medicale a fost reabilitat recent. Lucrările au fost finalizate la începutul acestui an.

Vizualizări: 1,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: