Medicii de familie semnează actele adiţionale

Medicii merg la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj pentru a semna contractele chiar dacă Mihai Moisescu, şeful Patronatului Medicilor de Familie, declara că niciun medic primar nu va încheia aceste contracte.

Medicii de familie din judeţul Gorj trebuiau să semneze la începutul acestei luni actele adiţionale la contractul cadru pe 2009 pentru luna în curs. Medicii de familie au început să încheie deja actele adiţionale pentru luna aprilie. Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate susţin că acte adiţionale la contracte trebuiau semnate de pe 1 aprilie însă au ajuns la o înţelegere cu medicii primari ca aceştia să le semneze atunci când vin cu situaţiile la casă. „Nu se pune problema că medicii au refuzat să semneze aceste acte adiţionale însă s-a creat o neînţelegere. Într-adevăr au nemulţumirile dumnealor dar acest lucru nu i-a determinat să nu semneze pentru că este o legislaţie în vigoare. Până în prezent, peste 50 de medici au semnat. Pe 1 mai se vor semna contractele cadru pentru anul 2010”.

Deşi medicii de familie nu sunt de acord cu acest act adiţional, ei au semnat pentru că nu au o altă alternativă. „Nu suntem de acord cu multe însă nu avem ce să facem şi de aceea am semnat. Mai multe informaţii le puteţi obţine de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj”.

Până în acest moment, peste 50 de medici primari din cei 200 au semnat actele adiţionale.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: