Medicii din spital, verificați la program. „Sunt plângeri!”

Se anunță controale în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Managerul Dumitru Vienescu vrea să verifice dacă personalul medical din Ambulatoriu, în special, respectă programul de lucru. Verificările vin în urma mai multor plângeri care au ajuns la urechile directorului. Mai mulți medici sunt acuzați că pleacă mai devreme de la serviciu ca să meargă la cabinetele private.

Dumitru Vienescu a anunțat că va face controale inopinate și va verifica dacă medicii respectă programul de lucru. S-a referit în special la personalul medical care își desfășoară activitatea în Ambulatoriu.

Directorul spitalului a venit cu soluții ca pacienții să fie programați pe ore la Ambulatoriu și să nu se mai aglomereze holurile unității spitalicești.

“Mi-am propus cât mai multe vizite inopinate și vizite de lucru în spital pentru că o să verific programul de lucru despre care se vorbește că nu este respectat de personalul medical. Avem suspiciunea că se duc la cabinetele private în acest timp. Sunt plângeri, s-au făcut și verificări. Au fost și probleme. Cred că ambulatoriul integrat, că aici mă refer în special, ar putea face ca programul să fie respectat de personalul medical, pacienții să fie programați pe ore. Să nu fie toți într-o zi, să stabilim un interval de timp astfel încât personalul medical să stea la serviciu. Voi face aceste aceste controale fără să informez pe absolut nimeni pentru că am prerogativul de a acorda aceste sancțiuni disciplinare și fără o cercetare disciplinară”, a spus managerul spitalului, Dumitru Vienescu.

Vizualizări: 2,609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: