Verificări la Psihiatrie. Pacienți și cadre medicale, cu Covid

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a deschis o anchetă după ce mai mulți angajați și pacienți s-au infectat cu SARS-CoV-2. Este vorba despre bolnavi internați la Secția de Psihiatrie și patru angajați. Pe lângă ancheta epidemiologică ce va stabili cum au fost posibile infectările în această secție, unde pacienții au avut inițial teste negative, conducerea spitalului vrea să afle dacă s-au dezinfectat saloanele așa cum cer procedurile.

În total, 15 pacienți internați la Psihiatrie au fost confirmați cu noul coronavirus. Patru dintre ei au fost externați. Toți ceilalți au fost izolați și primesc tratament să fie vindecați de Covid.

În același timp, patru angajați care lucrează în această secție au fost infectați cu SARS-CoV-2. Saloanele urmează să fie dezinfectate, dar conducerea spitalului vrea să afle acum dacă s-au respectat procedurile și s-au dezinfectat până acum saloanele de la Psihiatrie.

În cazul în care se va stabili că nu s-au respectat regulile, întreaga echipă medicală care conduce Secția de Psihiatrie riscă să fie demisă.

Vizualizări: 1,723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: