Medici noi la Novaci

Cinci medici noi vor lucra la spitalul orășenesc din Novaci. Unitatea sanitară deservește peste 60 de mii de locuitori din orașul și comunele aflate la poalele munților Parâng.

Spitalul condus de ec. Emil Grigore a organizat în această lună mai multe concursuri pentru ocuparea posturilor deficitare.

Astfel, medicul psihiatru Nicolae Cristian Honcea va lucra în ambulatoriul spitalului, în timp ce Cristina Veronica Florea a obținut postul de medic rezident anul V la Compartimentul Obstetrică-Ginecologie.

Spitalul Orășenesc Novaci are un nou medic ORL în persoana lui Andrei Eduard Gheorghe. Pe perioadă determinată, unitatea va dispune de serviciile dr. Constantin Barbu, medic specialist în chirurgie generală. În același timp, spitalul a organizat și un concurs pentru ocuparea postului vacant de medic în cadrul secției de Chirurgie generală. Postul a fost câștigat de Denisa Elena Milcioiu.

Spitalul mai organizează concursuri pentru Medicină Internă și Compartimentul de Primiri Urgențe. Este nevoie de doi medici care să lucreze la aceste secții.

Vizualizări: 5,490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: