Medicul Diţescu scapă de sancţiuni

Medicul Damian Dițescu nu a fost găsit responsabil de moartea femeii de 30 de ani decedată în urma unui chiuretaj. Prin urmare, medicul ce mai are alte câteva cazuri de acest gen pe conştiinţă, a scăpat basma curată și nu va fi sancționat de conducerea spitalului unde își desfășoară activitatea. Asta a decis ieri Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Novaci.

Consiliul de Administrație al spitalului din Novaci s-a întrunit ieri pentru a hotărî dacă medicul Damian Dițescu va fi sancționat sau nu în cazul femeii de 30 de ani decedată în urma unui chiuretaj. Surprinzător sau nu, membrii Consiliului de Administrație al spitalului au stabilit că Dițescu și-a făcut bine treaba și cum femeia a încetat din viață din cauza unui stop cardio-respirator, scapă de orice sancțiune. ”Da, s-a întrunit Consiliul de Administrație dar nu s-a dat nicio sancțiune. S-a constatat că nu există niciun fel de abatere pentru care să fie sancționat”, a declarat Vitalie Moroșanu, directorul medical al spitalului din Novaci. 

Colegiul Medicilor bate pasul pe loc

Colegiul Medicilor Gorj nu s-a pronunțat încă asupra culpabilității medicului Damian Dițescu. Președinta Ana Băleanu așteaptă părerea unui specialist în domeniu înainte de a da verdictul. ”Medicul nostru ginecolog este în concediu de odihnă așa că am decis să cerem părerea unui specialist, a unui profesor universitar cu experiență vastă”, a declarat Ana Băleanu, președintele Colegiului Medicilor Gorj.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: