Medicul Stănculete rămâne cu amenzile

Fostul coordonator al Policlinicii Târgu Jiu, medicul Vasile Stănculete, a contestat în instanță cele două amenzi primite în timpul verificărilor Corpului de Control al Ministerului Sănătății din primăvara anului 2019.

Medicul ginecolog și-a pierdut atunci și funcția, după o discuție mai aprinsă cu șeful Corpului de control al fostului ministru Sorina Pintea. Ulterior, Vasile Stănculete a primit două amenzi de câte 250 de lei, fiecare, din partea Direcției de Sănătate Publică Gorj. Pe ambele le-a contestat în instanță.

La mai bine de un an, Judecătoria Târgu Jiu i-a respins cererea. „Respinge plângerea contravenţională formulată împotriva procesului verbal de contravenție seria GJ nr. 0001134/25.03.2019 ca neîntemeiată. Respinge plângerea contravenţională formulată împotriva procesului verbal de contraveție seria GJ nr. 0001122/25.03.2019 ca neîntemeiată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare”, este decizia instanței din 3 iunie.

La vremea respectivă, Stănculete susținea că a primit amenzile „din răzbunare”, după ce au fost descoperite niște medicamente expirate la cabinetul de ginecologie.

Vizualizări: 2,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: