Medinţu demisionează! Urmează Petroniu!

Aurel Medinţu a demisionat din funcţia de director al Diviziei Energetice, spun surse din CE Oltenia. Medinţu va fi înlocuit cu Ionel Ilie, directorul de la Vânzare-Ofertare, adjunctul lui Medinţu. De asemenea, în companie se discută că ar fi pe punctul de a demisiona şi Ion Petroniu, actualul director de la Strategie-Dezvoltare.

Aurel Medinţu a demisionat din funcţia de director al Diviziei Energetice în urma unei discuţii cu noul director Laurenţiu Ciobotărică, spun surse din companie. Aceleaşi surse susţin că, deocamdată, în locul lui va fi numit Ionel Ilie. Este acum director la Vânzare Energie şi administratorul societăţii CEO Trading SRL, înfiinţată pentru export de energie, dar care nu este funcţională. Despre demisia sau demiterea lui Medinţu se discută încă de la revocarea lui Laurenţiu Ciurel. Chiar Ciurel susţinea că odată cu el vor mai pleca 3-4 persoane, însă zilele au trecut şi directorii lui au plecat, dar la Bucureşti, încercând să-şi găsească pile pentru a rămâne în funcţie.  

Noul director interimar, Laurenţiu Ciobotărică, va face mai multe schimbări, termenul de finalizare a reorganizării fiind 31 ianuarie 2015. Un moment extrem de aşteptat este 15 ianuarie, când a anunţat că va prezenta situaţia economică a firmei şi se va afla dacă este sau nu pe pierdere. Laurenţiu Ciurel spunea că e pe profit, dar surse spun că pierderea ar fi de 6-700 de milioane de lei.

De asemenea, pe lista neagră ar fi Ion Petroniu, directorul de la Strategii- Dezvoltare. Cei doi nu au contract de mandat, nefiind selectaţi în baza Legii 109 a guvernanţei corporative.

Potrivit aceloraşi surse, modificări vor mai fi făcute la Resurse Umane, de unde va pleca Valentina Trofin şi vor fi aduse, din afara companiei, patru persoane. Valentina Trofin va fi transferată la Turceni. 

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: