Medinţu explică motivele demisiei. Cine i-a luat locul!

Aurel Medinţu nu mai este directorul Diviziei Energetice din cadrul CE Oltenia, anunţul fiind făcut chiar de acesta. Înlocuitorul lui este adjunctul de la Energie, Ionel Ilie. În ultima zi de director, Medinţu l-a atacat pe fostul său coleg de echipă Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere, despre care se spune că „a părăsit” echipa Ciurel cu trei luni înainte de revocarea acestuia.

Aurel Medinţu a mai rezistat 20 de zile la CE Oltenia, după revocarea din funcţie a lui Laurenţiu Ciurel, cel are l-a adus pe acesta în companie. 

Medinţu spune că nu a demisionat şi nici nu a fost demis, încetarea fiind făcută cu acordul părţilor. Acum, el se prezintă ca fiind sută la sută pensionar. „Am ajuns la un acord cu Consiliul de Supraveghere şi complexul ca să înceteze contractul de mandat prin acordul părţilor. Deci nu e vorba nici de demitere, nici de demisie. Începând de mâine (n.r- joi) intru în haina de pensionar sută la sută“, a declarat Medinţu la Radio Infinit.

Ciobotărică - Greuceanu, Antonie - superspecialistul

El a mai spus că a decis să plece pentru că situaţia devenise tensionată. A profitat de ocazie şi i-a criticat pe directorii Laurenţiu Ciobotărică şi Daniel Antonie. Dezamăgirea pare să fie acesta din urmă, care pe vremuri era parte în echipa lui Ciurel. Medinţu spune ironic că acesta este „specialist“. Cert este că Antonie a fost selectat de firma de recrutare pentru postul de la Divizia Minieră, dar Medinţu nu.  Despre Antonie mai spun surse din companie că se îndepărtase de Ciurel cu câteva luni înainte de a fi revocat. „Am văzut că presa din Gorj încearcă să facă din domnul Ciobotărică un fel de Grecuceanu care ia pe fiecare la perpelit şi dă cu el de toţi pereţii şi-l aruncă nu ştiu unde. Situaţia devenise tensionată de ambele părţi pentru că noua conducere, domnul Ciobotărică cu vârful de lance Antonie super specialist în problemele de energie luau nişte măsuri cu care eu nu eram de acord. Nu mă mai regăseam în actul de conducere. De la data intrării în vigoare a acordului o să plec din complex“, a mai spus el.

Medinţu a dezvăluit şi cele trei nume vehiculate pentru înlocuirea sa: Ionel Ilie, Marian Motocu şi Sorin Alecu. În final, a fost confirmat primul.

SOLICITĂRI

Potrivit Radio Omega, în schimbul demisiei Medinţu ar fi solicitat virarea în cont a plăţilor compensatorii şi o funcţie pentru fiul său. 

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: