Ciurel şi Medinţu s-au făcut ziarişti. Vezi cum arată ziarul!

Primul număr al ziarului “CE Oltenianews.ro” a ajuns la mineri şi energeticieni. Ziarul finanţat de companie le prezintă salariaţilor interviuri cu mai mulţi directori, dar şi reportaje. Directorul Laurenţiu Ciurel anunţa încă de anul trecut că societatea îşi va face ziar, pentru ca salariaţii să afle adevărul cu privire la companie. Managerul CE Oltenia este unul dintre redactorii acestui ziar.

Ziarul administraţiei CE Oltenia se află la prima ediţie, este distribuit gratuit atât în cariere, la termocentrale, cât şi pe la organizaţiile sindicale. Are 12 pagini şi va fi tipărit lunar. În primul număr al ziarului “CE Oltenianews.ro”, Ciurel a explicat că ideea înfiinţării acestui periodic nu a fost aceea de a lua faţa ziarelor locale. “Nu dorim să ocupăm un spaţiu în care activează presa locală. Cu toţii citim de multe ori ştiri contradictorii, supuse tendinţei unor mistificări sau exagerări, pentru ca organizaţii economice sau politice să aibă foloase”, spune Laurenţiu Ciurel, în pagina a doua a ziarului, la rubrica intitulată “O carte de vizită şi un barometru pentru universul CEO”.

În primul număr al ziarului este prezentat şi un mega interviu cu directorul Diviziei Energetice, Aurel Medinţu, care le explică ortacilor şi nu numai cât de greu se descurcă CE Oltenia cu producerea şi vânzarea de energie în contextul în care “ponderea energiilor regenerabile a depăşit cote deosebit de înalte”. Tot în ziar se prezintă şi ce eforturi face administraţia pentru păstrarea locurilor de muncă, făcând referire şi la proiectul care vizează schimbarea programului de lucru la 12 ore în cariere.

Cât de reale sunt spusele celor mari care participă la redactarea acestui ziar o pot spune cel mai bine, probabil, salariaţii, care simt zi de zi, pe pielea lor, deciziile pe care le ia conducerea.

Mitrescu: Compania este pe marginea prăpastiei, ei se ocupă de presă

Sindicaliştii din FNME au luat la mişto administraţia când au văzut că şi-a făcut ziar. “Dacă au făcut ziar şi s-au trecut directorii ca redactori, e mai bine, ca să ne lase cu treaba asta cu managementul companiei. Ei sunt buni de redactori, de trusturi mass-media, cu asta se ocupă. Compania este pe marginea prăpastiei, ei se ocupă de presă”, a spus Constantin Mitrescu.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: