Memorialul “Dorin Filip” la box a ajuns la ediţia a IV-a

Primăria oraşului Rovinari va organiza şi în acest an turneul deja devenit de tradiţie pentru boxul românesc, Memorialul “Dorin Filip”, întrecere realizată în colaborare cu Consiliul Local Rovinari şi CS Jiul Rovinari. La competiţie vor lua parte sportivi pugilişti cadeţi, juniori, tineret şi seniori din mai multe ţări şi de la cluburi din România.

Turneul Internaţional de box, Centura de Aur – “Memorialul Dorin Filip” va avea loc la Sala Polivalentă din Rovinari,  sâmbătă 28 septembrie, cu începere  de la ora 19:00.

Secţia de box a Clubului Sportiv Jiul Rovinari a înscris deja în competiţie mai mulţi sportivi printre care se numără Cătălin Kiss în competiţia rezervată copiilor, Dragoş Ciora, Laurenţiu Gheorghe şi Daniel Dragu la cadeţi, Ionuţ Dumitrachi la  juniori, Florin Tăran, Ionuţ Nicola şi Ioan Deaconu la  tineret precum şi Daniel Velicu, Adrian Ionescu  şi Robert Marcu în competiţia pentru seniori.  Alături de aceştia vor urca  în ring sportivi de la cluburi puternice şi cu tradiţie în  acest sport din România.

Meciurile se vor disputa în Sala Polivalentă de pe Bulevardul Minerilor, iar intrarea va fi liberă.

Centura de Aur – “Memorialul Dorin Filip”  a ajuns  la cea de-a patra  ediţie, iar  în acest an sunt sunt aşteptate să ia  parte  la competiţie numeroase  cluburi profesioniste din ţară. Întrecerea este un omagiu adus fostului primar al oraşului Rovinari, Dorin Filip, care a sprijinit sportul gorjean, şi care s-a stins din viaţă în 2015.

Galerie foto


Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: