Mesaj emoţionant al lui Piţian pentru Pandurii

Fostul jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu, Andrei Piţian, a transmis un mesaj emoţionant clubului la care a crescut şi a făcut junioratul. Gorjeanul, care a debutat în Liga 1 la Pandurii Târgu Jiu în anul 2015 a fost bulversat de decizia Tribunalului Gorj de a aproba demararea procedurii de faliment.

Produs al Centrului de Copii şi Juniori al clubului Pandurii Târgu Jiu, actualul jucător al echipei Chindia Târgovişte, Andrei Piţian, a fost marcat de situaţia clubului fanion al Gorjului, după ce Tribunalul Gorj a admis, miercuri, 27 noiembrie 2019, cererea lichidatorului judiciar Consulting Company IPURL de a declara falimentul. Într-un mesaj postat pe profilul său de Facebook, mijlocaşul de 24 de ani speră să se găsească totuşi o soluţie salvatoare pentru echipa din oraşul său natal: ”Cu durere în suflet citesc cele decise de tribunal şi văd cum clubul la care am crescut, la care am făcut primii paşi în fotbal, la care am început să visez şi la care am adunat atâtea amintiri şi prietenii frumoase urmează să dispară... Îmi pare rău că simţim încă o dată consecinţele faptului că fotbalul nu mai este de mult decât un sport, şi este umbrit de anumite interese “nesportive”, care pe termen lung nu pot duce, din păcate, decât aici, într-un punct falimentar. Sper ca autorităţile locale şi cei în măsură, să găsească soluţii pentru a reînvia fotbalul cât mai curând la Târgu Jiu, şi să ne putem bucura din nou de fotbal la nivel cât mai înalt la noi acasă, de data aceasta pe un stadion superb. Sper că nu e un “Adio”, ci “Ne revedem curând!, "Pandurii mi-e dor de tine!”.

În 2015 Piţian juca primul său meci în Liga 1 pentru Pandurii, iar după doi ani, în  2017, la vârsta de 22 de ani, a fost transferat de Astra Giurgiu, de la Pandurii. De acolo, după doar 6 luni, a fost împrumutat la Apollon Limassol. În 2018 a fost achiziţionat de FC Botoşani, care, la începutul acestui sezon, l-a trimis, sub formă de împrumut, la Chindia Târgovişte. În acest sezon, mijlocaşul are şapte meciuri jucate ca titular, şi a marcat şi un gol.

Andrei Piţian a fost unul dintre cei mai buni juniori ai clubului gorjean, făcând parte dintr-o generaţie de excepţie. În anul 2015 a fost şi component a naţionalei României Under 21, pentru care a jucat două meciuri.

Vizualizări: 2,477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: