Mesajul lui Caragea

MESAJUL ŞEFULUI INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN GORJ

Anul acesta, în ziua de 25 martie, aniversăm 192 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române Moderne. Toţi aceşti ani încununează o perioadă de încercări, căutări şi realizări, iar în această zi societatea românească îşi reafirmă aspiraţiile de respect pentru lege şi în acelaşi timp îşi exprimă preţuirea faţă de profesia de poliţist şi faţă de profesioniştii care, cu pasiune şi dăruire îşi dedică întreaga lor capacitate serviciului pus în slujba comunităţii.

Arăt întreaga mea consideraţie poliţiştilor, pentru îndeplinirea celei mai nobile misiuni în stat - apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţeanului, asigurarea liniştii şi ordinii în societate. Efortul consecvent depus la combaterea elementelor criminale, faptele bune, grija faţă de oameni, curajul şi profesionismul, responsabilitatea cu care tratează rigorile meseriei de poliţist şi sacrificiile pe care deseori sunt nevoiţi să le facă constituie latura frumoasă a serviciului realizat în interesul cetăţenilor.

Pe parcursul acestor ani, împreună şi fiecare în parte, am demonstrat că suntem conştienţi de obligaţiunile şi responsabilităţile pe care le îndeplinim: permanent am fost implicaţi în evenimentele şi acţiunile importante, asumându-ne toate riscurile.

Este onorant pentru noi, ca purtători ai uniformei de poliţist să beneficiem de încrederea cetăţenilor judeţului şi îi asigurăm de devotamentul, onestitatea şi sârguinţa noastră  în îndeplinirea misiunilor ce ne sunt încredinţate.

Contez pe suportul şi motivaţia continuă a poliţiştilor şi cred că orice iniţiativă demnă poate fi realizată cu succes. Să aibă parte de multă putere de muncă, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii.

Doresc tuturor realizări profesionale şi succese în activitatea de mare răspundere circumscrisă comunităţii. La mulţi ani!

(Sursa: Biroul de presă al IPJ Gorj)

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: