Meșterii populari, invitați la Festivalul Lavandinne. Cum vă puteți înscrie!

Dacă vă era dor de un selfie printre florile de lavandă, aveți locația perfectă la doi pași de Târgu Jiu. Se fac pregătiri pentru cea de-a treia ediție a Festivalului Lavandinne. Organizatorii își propun să atragă, în acest an, meșteri populari, artiști și nu numai în grădina cu lavandă.

Ana Neagu, organizatoarea acestui eveniment, a făcut un anunț către cei dornici să se implice în proiect. În acest an, promite multe surprize atât pentru cei mici, cât și pentru oamenii mari care îi vor trece pragul.

Piese de teatru, ateliere de meșteșugărit în aer liber, muzică și o priveliște uimitoare pentru cele mai frumoase fotografii în mijlocul lavandei.

Meșterii populari și creatorii de frumos sunt invitați să se înscrie și să participe la festival. „Ne apropiem cu pași repezi de Festival, pregătirile sunt în toi și sunt menite să vă aducă o experiență de neuitat. Ne dorim să facem cunoscuți cât mai mulți meșteri populari, artizani și creatori de frumos. Așadar, dacă îți place să meșteșugărești și vrei să îți arăți creativitatea, ia legătura printr-un mesaj privat, pe Facebook sau pe whatsapp la 0786 012 180 cu Ana Neagu-Lavandinne și cere regulamentul de participare! Stabilim ultimele detalii legate de programul artistic complet, detalii pe care vi le vom dezvălui curând.

Căutăm minți iscusite și mâini dibace pe care să le facem cunoscute și cu care să ne mândrim. Gorjul, pe lângă relieful spectaculos și obiectivele turistice cunoscute internațional, are și oameni creativi și talentați. Vino la Festivalul Lavandinne, să dăm de știre despre comunitatea handmade”, a transmis Ana Neagu, organizatoarea festivalului.

Festivalul Lavandinne va avea loc în perioada 25 – 26 iunie, în localitatea Polata, din Târgu Jiu.

 

Galerie foto



Vizualizări: 1,867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: