Microbuze electrice pe ruta Rovinari – Târgu Jiu. Bilete ieftine!

Transport public Rovinari – Târgu Jiu! Este un proiect care costă 8 milioane de euro, bani europeni, care va fi depus în acest an. Primăria Rovinari va cumpăra microbuze electrice care vor transporta oamenii din oraș la Târgu Jiu și retur.

Primarul Robert Filip a explicat de ce își dorește să vadă acest proiect pus în aplicare: „O să avem transport public în Rovinari. Mulți au râs când am anunțat acest lucru. Vor fi microbuze electrice pe ruta Rovinari – Târgu Jiu. Am avut o neplăcere să văd în stație la Rovinari 60 de oameni care stăteau în frig, așteptând niște microbuze care transportă oameni în condiţii mizerie, cu un preț de 6 lei, doar dus”.

Biletele vor fi mult mai ieftine, a mai adăugat edilul, la Tele3. În fiecare zi, potrivit unui studiu de trafic, pe ruta Rovinari – Târgu Jiu circulă în jur de 8.000 de oameni. „După ce semnăm contractul și facem licitații, eu sper că nu vor fi aceste lucruri. Să sperăm că vom transporta oamenii cu un preț la jumătate și în condiții moderne. N-a crezut nimeni în acest proiect și noi l-am dus la final”, a încheiat Filip. (A.M.)

Vizualizări: 5,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: