Patruzeci de cetăţeni sesizează primăria Motru. Ce răspuns primesc!

Patruzeci de cetăţeni din Leurda, localitate ce aparţine de municipiul Motru, au depus o sesizare la primărie fiind nemulţumiţi de transportul cărbunelui de la depozitul din zonă, dar şi de alte lucruri ce ţin de municipalitate.

Gheorghe Hoară i-a reprezentat pe cetățeni în ședința Consiliului Local de luna trecută și le-a spus membrilor consiliului că apa este din ce în ce mai “ruginită”. Acesta a solicitat primăriei să facă demersurile pentru branşarea gospodăriilor la conducta nouă de apă. Locuitorii din satele ce aparţin de municipiul Motru nu pot fi branşaţi la conducta de alimentare cu apă deoarece constructorul reţelei nu îşi dă acordul, iar dacă primăria intervine pe reţea pierde garanţia de bună execuţie de 200.000 de lei. Au trecut doar 2 ani și jumătate din cei cinci ani cât lucrarea este în garanţie. Primarul Jianu i-a mai spus omului că se fac demersuri pentru găsirea unei soluţii de branşare a gospodăriilor la reţeaua nouă de apă.

Cât priveşte problema transportului cărbunelui la Leurda, primarul Gigel Jianu l-a anunţat că a sesizat Poliţia.

Hoară a mai reclamat la primărie şi că extinderea rețelei de gaze la Însurăţei este stopată şi a solicitat ca primăria să notifice firma să-şi respecte contractul încheiat.

Culmea este că proiectul de extindere nici nu va fi curând realizat pentru că firma care are obligaţia prin contract să extindă reţeaua de gaze nu deţine autorizare pentru această activitate.

Vizualizări: 1,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: