Mihai Onicaş are şanse să vină la Pandurii

Zvonurile referitoare la transferul lui Mihai Onicaş de la Steaua la Pandurii par să prindă contur. Conducerea de la Pandurii nu neagă faptul că există interes pentru transferul acestuia dar încă nu s-au purtat discuţii cu oficialii de la Steaua în acest sens şi nici cu antrenorul Petre Grigoraş.  Onicaş a fost dorit şi în vară de gorjeni dar atunci clujeanul a ales să joace la FCM Târgu Mureş unde a fost împrumutat de Steaua.

Transferurile de jucători de la Pandurii Târgu Jiu către Steaua perfectate în vara anului trecut nu au adus în curtea gorjenilor nici bani nici jucători la schimb cum se prevedea în protocolul semnat cu formaţia din Ghencea. Păcurar, Stanca şi Martinovic au ajuns atunci la Steaua, cei de la Pandurii ştiind la momentul respectiv că vor juca în Liga a II-a şi nedorind să ţină jucători de valoare care aveau mai multe şanse la o echipă de top. Dintre cei trei doar Martinovic se mai pregăteşte sub comanda lui Marius Lăcătuş, ceilalţi doi ex-panduri cedaţi în vară plecând chiar din tur de la formaţia din Ghencea, Păcurar la Universitatea Cluj iar Stanca la Universitatea Craiova. Acum Pandurii vor să se folosească de protocolul încheiat cu steliştii şi să ceară la schimb jucătorii care nu vor intra în vederea lui Lăcătuş pentru retur. În ceea priveşte jucătorii vizaţi, preşedintele Pârvulescu spune că nu a discutat cu oficialii Stelei despre nici un nume de jucător, precizând că mai întâi va purta o discuţie cu antrenorul pandurilor pentru a vedea de ce jucători ar avea nevoie.

Referindu-se la mijlocaşul Mihai Onicaş, preşedintele consideră că jucătorul de 21 de ani ar fi o achiziţie bună, acesta fiind dorit şi în vară la Târgu Jiu: „Domnul Grigoraş îl cunoaşte foarte bine pe Onicaş, dar încă nu am discutat problema aceasta. În vară noi l-am dorit pe Onicaş, dar el a mers la Târgu Mureş, era normal să îşi dorească să joace la Liga I. Este un jucător încă tânăr şi fără multă experienţă dar vom vedea, funcţie şi de discuţiile pe care le voi purta şi cu antrenorul dacă vine sau nu la Pandurii”. Mihai Onicaş a jucat pentru Mureşul Deva şi Steaua II Bucureşti în Liga a treia, în ultimi doi ani jucând la Steaua, Poli Iaşi şi FCM Târgu Mureş.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: