Mihai Weber: Mi-am anunţat intenţia de a candida pe Colegiul 2

Colegiul lui Mugurel Surupăceanu este disputat de cel puţin doi social-democraţi. Deşi iniţial, Andrei Maioreanu părea să fie singura opţiune a PSD pentru Colegiul 2, în mai puţin de o lună şefii partidului vor trebui să aleagă între el şi omul de afaceri Mihai Weber. Consilier local aflat la primul mandat, Weber este optimist şi spune că speră să aibă susţinerea USL pentru a obţine o funcţie mai înaltă. 

Rep.: În ultima perioadă se zvoneşte că sunteţi interesat să candidaţi la alegerile din toamnă. Ce planuri aveţi?

M.W.: Nu este un zvon, chiar mi-am anunţat, în cadrul partidului, intenţia de a candida pentru un post de deputat.

Rep.: Aspiraţi la un colegiu anume?

M.W.: Mi-am anunţat intenţia de a candida pe Colegiul 2, am o afinitate deosebită pentru această zonă de munte întrucât aici am foarte mulţi prieteni şi sunt dornic de a face lucruri bine. De asemenea, cred că voi avea şi rezultate frumoase. Nu mi-ar displace nici Colegiul 3, întrucât aici am şi legături de rudenie, stră-străbunicul meu fiind Dincă Schileru. Cu toate acestea voi insista pentru Colegiul 2.

Rep.: Ştiţi că la Colegiul 2 aspiră şi Andrei Maioreanu. Cum va rămâne cu dumnealui, ţinând cont de faptul că reprezentaţi aceeaşi formaţiune politică?

M.W.: Sunt conştient că există mai mulţi pretendenţi pentru acest Colegiu, însă pe Andrei Maioreanu îl cunosc de foarte mult timp şi voi discuta cu el deschis. Ne vom aşeza la masă şi vom rezolva problema în vreun fel. Cei care vor alege între noi doi vor fi şefii partidului. Va fi o decizie atât la nivel local cât şi la nivel central. Probabil, în cursul lunii septembrie se vor lămuri lucrurile.

Rep.: Sunteţi om de afaceri. Cum veţi reuşi să împăcaţi afacerile cu politica?

M.W.: Ambele activităţi le fac din pasiune şi nu se poate pune problema de a nu face faţă. Mi-am făcut o analiză pertinentă şi cred că voi reuşi să le împac pe amândouă, chiar şi dacă voi ocupa o altă funcţie mai înaltă.  

Rep.: Ce proiecte aveţi în calitate de consilier local?

M.W.: În primul rând voi susţine toate proiectele începute de Primăria Târgu Jiu şi îi voi sprijini în mod deosebit pe oamenii de afaceri. Fac parte din Comisia de urbanism şi voi acorda o atenţie specială planurilor zonale. Consider că motorul economiei constituie investiţiile şi atragerea de fonduri.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: