Mihuţescu a pierdut alegerile pe mâna lui Ponta

Constantin Mihuţescu a pierdut primăria Baia de Fier după trei mandate. Culmea, eşecul său a făcut fericiţi mulţi oameni, care duminică noaptea s-au adunat în faţa primăriei şi povesteau c se simt ca şi cum ar fi câştigat la Loto. Învingerea lui Mihuţescu a fost o surpriză mai ales că acesta s-a prezentat la vot cu premierul Victor Ponta.

Ponta a mers duminică la vot de mână cu penalul Mihuţescu. Nici prezenta premierului nu l-a mai ajutat pe acesta, care a pierdut în faţa independentului Dumitru Turbăceanu, un preot care acum va renunţa la popie pentru primărie.

Au câştigat la loto

După aflarea primelor rezultate, la miezul nopţii vreo 200 de localnici s-au adunat duminică în faţa Primăriei pentru a scanda „Libertate” şi „Jos Dictatorul”, vorbe care i-au pus pe gânduri şi pe şefii de la Târgu Jiu ai fostului primar din comuna lui Ponta. Imediat cum au aflat că preotul Turbăceanu le va fi noul primar, oamenii au explodat de bucurie, în stradă, unul dintre ei descriind fericirea de acolo în câteva cuvinte. „Îi vedeţi- Toţi parcă au câştigat la Loto, dar se bucură pentru că au scăpat de Mihuţescu”, a spus acesta.

Pe tot parcursul nopţii de duminică spre luni, fostul edil a trebuit să îndure umilinţa pierderii alegerilor în sediul Primăriei, în faţa instituţiei oamenii contestându-l şi adresându-i vorbe care până duminică dimineaţa păreau de neimaginat. „Aceste uşi de la Primărie vor rămâne deschise pentru toţi cetăţenii. Oamenii pot să intre pe aici liberi, fără să se mai teamă că se întâlnesc cu primarul”, a spus unul dintre localnici. Fostul primar a promis că îşi va exprima un punct de vedere despre cele întâmplate în următoarele zile.

EXCLUDERE

După ce a pierdut primărie, Constantin Mihuţescu ar putea fi demis sau obligat să-şi dea demisia. Afirmaţia a fost făcută de preşedintele Ion Călinoiu. 

ÎNTREBARE

 Deputatul Vasile Popeangă e nemulţumit că s-au pierdut primăriile Baia de Fier şi Bolboşi. Nu înţelege cum de s-a putut întâmpla una ca asta în condiţiile în care cei doi edili erau gospodari şi-au făcut multe în localităţile lor.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: